Europa Conference League

Νιχάτ: «Θα περάσει η Φενέρμπαχτσε-Δεν μπορεί να υποστηρίζουν Τούρκοι ελληνική ομάδα!»

Ο άλλοτε μεγάλος μεσοεπιθετικός Νιχάτ Καχβετσί προβλέπει πρόκριση της Φενέρμπαχτσε απέναντι στον Ολυμπιακό και «κράζει» όσους Τούρκους υποστηρίζουν την ελληνική ομάδα.

Την πεποίθηση πως η Φενέρμπαχτσε θα περάσει τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Νιχάτ Καχβετσί, αρκεί-όπως είπε-ο Ισμαήλ Καρτάλ να κάνει καλύτερες επιλογές για την ενδεκάδα στη ρεβάνς του 3-2. Ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός, με θητεία σε Μπεσίκτας, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Βιγιαρεάλ, παράλληλα εξέφρασε τη δυσφορία του για τη στάση κάποιων Τούρκων που θέλουν αποκλεισμό της Φενέρ.

«Ήταν σαν να έκανε η ίδια ομάδα κακό στον εαυτό της. Ο Σογιουντσού και ο Κρούνιτς ήταν πολύ κακοί. Παρά την ήττα με 3-2, πιστεύω πως η Φενέρμπαχτσε θα προκριθεί. Αλλά για να γίνει αυτό, δεν θα πρέπει ο Ισμαήλ Καρτάλ να χρησιμοποιήσει στη ρεβάνς τους Ζάιτς και Κρούνιτς. Αν παίξουν από την αρχή στη ρεβάνς ο Φρεντ και ο Καντίογλου, με τη βοήθεια του κόσμου μπορεί να γίνει η ανατροπή», ανέφερε.

«Υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό στην Τουρκία! Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει, ειδικά απέναντι σε ελληνική ομάδα. Να στηρίζετε όσες τουρκικές ομάδες παίζουν στο εξωτερικό!», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x